Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Tijdelijke opvolger Van Bommel?
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Tijdelijke opvolger Van Bommel?

PSV overweegt om speler te huren

3 okt 2001 - Bron: Voetbal International - Door:
Van Bommel

Volgens het voetbalweekblad Voetbal International bekijkt PSV of het zinvol is om een tijdelijke opvolger voor de geblesseerde Mark van Bommel aan te trekken. "Dat is inderdaad een afweging die we moeten maken. Als Frank Arnesen deze week terugkeert zullen we samen met Erik Gerets eens om de tafel gaan zitten. We zullen dan een sterkte/zwakte-analyse van onze huidige selectie maken en aan de hand daarvan een beslissing nemen. In oktober een nieuwe speler aantrekken is echter niet zo makkelijk.", aldus voorzitter Harry van Raaij in VI.

Middenvelder Denny Landzaat van Willem II zou een kanidaat zijn, maar hij verlengde onlangs zijn contract bij de Tilburgse formatie. Daarmee werd de clausule dat hij tussentijds voor 2.5 miljoen gulden kan vertrekken, geschrapt. Landzaat wordt nog altijd veelvuldig genoemd als opvolger van Van Bommel, als de huidige aanvoerder van PSV de club zou verlaten. Daarom zou een mogelijke tussentijdse aankoop van Landzaat niet direct worden uitgesloten. Ook in Oranje geldt Landzaat als stand-in voor Van Bommel.

Een andere speler die genoemd wordt is Sunday Oliseh van Borussia Dortmund. De ex-Ajacied zit momenteel vaak op de bank en wil vertrekken uit Duitsland. Hij beheerst de taal en kent de Nederlandse voetbalcultuur nog uit zijn periode in Amsterdam en zou -volgens de auteur van het bewuste artikel- ook op de positie van Van Bommel goed uit de voeten kunnen.
(HK)