Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Ook Kralj geblesseerd
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Ook Kralj geblesseerd

Waterreus begint met herstel

8 okt 2001 - Door:
Ivica Kralj

Na de blessures van keeper Ronald Waterreus en aanvoerder Mark van Bommel meldde Ivica Kralj zich maandag met een gekwetste rechterenkel op De Herdgang. Tegen AZ zal Patrick Lodewijks hem vervangen.

Kralj, die door de kwetsuur van Waterreus de afgelopen weken keepte, kwam vorige week in het trainingskamp van het Joegoslavische elftal bij een sprong verkeerd op zijn enkel terecht. Hij trainde aangepast en zal voor de wedstrijd tegen AZ nog een test ondergaan. Indien hij niet fit genoeg is op de bank te zitten, zal de keeper van het tweede elftal (de 18-jarige Budziak) meegaan naar Alkmaar. De talentvolle doelman Coutinho is namelijk ook geblesseerd.

Kralj miste zaterdag ook de wedstrijd van zijn Joegoslavie tegen Luxemburg. Er is in elk geval niets gebroken of gescheurd, zo bleek uit onderzoek, maar Kralj kan niet voluit trainen. Waterreus hervatte overigens de training na de operatie aan de slijmbeursontsteking in zijn ellebogen. Hij mag voorlopig alleen looptraining doen en zijn rentree duurt, in het gunstigste geval, vier weken.

(ST)