Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Wandsculptuur ‘De Beef’ en afscheid Salazar in Forza PSV

Wandsculptuur ‘De Beef’ en afscheid Salazar in Forza PSV

16 dec 2011 - Door: Chris

De laatste Forza PSV van het jaar zit deze keer bomvol. Natuurlijk kijken we terug op de wedstrijden die PSV deze week speelde tegen NAC Breda en Rapid Boekarest en zie je beelden van de onthulling van de wandsculptuur voor Jan van Beveren. Daarnaast kijken we vooruit op de wedstrijd tegen Heerenveen, zie je reacties op de loting voor de volgende ronde van de Europa League en nemen we afscheid van perschef Pedro Salazar.



Bijna 15 jaar werkte hij bij PSV: perschef Pedro Salazar. Door bezuinigingen bij de club gaat hij aan het eind van het jaar PSV verlaten. De Europa Leaguewedstrijd tegen Rapid Boekarest was dus de laatste waarbij Salazar de persconferentie mocht leiden. In Forza PSV een afscheidsgesprek.



In ‘De Elf van’ stelt deze week Tijs van den Brink zijn favoriete PSV-elftal aller tijden samen. De EO-presentator heeft niet alleen oog voor het verre verleden, maar stelt ook een aantal spelers op die nog niet zo lang geleden voor PSV speelden. Welke? Dat zie je deze week in Forza PSV. De komende weken zijn we even met winterstop. Vanaf vrijdag 20 januari is Forza PSV weer terug. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant.

Laatst bijgewerkt : 16 dec 2011 - 15:45