Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Jeroen Groenemans en Luc Jannes winnaars tafelvoetbal toernooi
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Jeroen Groenemans en Luc Jannes winnaars tafelvoetbal toernooi

Goede prestatie Theo Lucius

29 nov 2001 - Door: DvG

Vanavond heeft het eerste tafelvoetbaltoernooi van de Supportersvereniging PSV plaatsgevonden. Met een totaal deelnemersveld van 50 man (en vrouw) was deze avond een groot succes.
Van de deelnemende spelers bleef slechts eentje over in de kruisfinales, Theo Lucius, deze tafelvoetbalfanaat speelde aan de zijde van Tom van Beek en zij haalden uiteindelijk de finale. In de finale werden zij echter gestuit door de topspelers Jeroen Groenemans en Luc Jannes die uiteindelijk met de hoofdprijs (twee gesigneerde wedstrijdshirts) aan de haal gingen. Gelukkig voor Tom was er ook nog een tweede prijs, namelijk een gesigneerde wedstrijdbal, Theo Lucius kreeg als speler buiten mededinging helemaal niks.

De poedelprijs ging naar twee dames Sandra Vingerhoets en Kim Pieschel, niet alleen kwamen zij te laat aan door een vertraagde bus maar ook verloren zij nog dik al hun wedstrijden, waarna ze zich weer moesten gaan haasten om de bus naar huis te halen. Zij zullen dan ook pas nu, via dit bericht, te weten komen dat zij toch nog een prijs gewonnen hebben. Deze prijs is af te halen in de supporterswinkel.

Volgend jaar zal er, na het succes van deze avond, uiteraard weer een tafelvoetbaltoernooi worden georganiseerd.de winnaars van het toernooi Luc en Jeroen in de finale ( (c) Supportersvereniging PSV)