Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > PSV presenteert gedichtenbundel
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

PSV presenteert gedichtenbundel

Gedichten van PSV-supporters gebundeld

1 dec 2001 - Door: ES
Arnold Bruggink

Vanmiddag heeft PSV-preses Harry van Raaij het eerste exemplaar van de PSV-gedichtenbundel "PSV PoŽzie - Gedichten over het Spelletje" in ontvangst genomen. De bundel is tot stand gekomen naar aanleiding van een schrijfwedstrijd voor PSV-supporters, waar naar verluid vele honderden fans aan hebben meegedaan. Bij de presentatie van de bundel waren -- naast de geblesseerde PSV'ers Bouma, De Jong, Hofland en Bruggink -- ook de 70 gelukkige prijswinnaars present.

Onder hen bevond zich ook columnist Erik, van deze website. Hij mocht, net als de andere aanwezigen, twee kaartjes voor de wedstrijd PSV - PAOK in ontvangst nemen. Ook kreeg een ieder een exemplaar van de gloednieuwe bundel, die binnenkort ook in de supporterswinkel te koop zal zijn.

De twee beste gedichten (er was 1 winnaar bij de jeugdige inzenders, en 1 winnaar bij de volwassenen) werden beloond met een VIP-behandeling, eveneens voor de wedstrijd tussen PSV en PAOK. Voornaam jurylid bij de schrijfwedstrijd was ex-PSV'er Wim Jonk.