Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Bierproefavond met Ernest Faber groot succes
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Bierproefavond met Ernest Faber groot succes

Gezellige sfeer en vloeiend bier!

21 dec 2001 - Door: DvG & RD
Ernest Faber

Gisterenavond heeft in het Supportershome de aangekondigde Bierproefavond plaatsgevonden. Aangezien een dergelijke activiteit nieuw was voor zowel de Supportersvereniging als de supporters was het afwachten of een dergelijke avond zou aanslaan.
Gelukkig bleek het inderdaad aantrekkelijk genoeg voor een groot aantal supporters om deze donderdagavond vrij te houden.
De avond werd georganiseerd met medewerking van Bavaria en Ernest Faber. Een vertegenwoordiger van bierbrouwerij La Trappe presenteerde de avond en vertelde heel globaal het verhaal achter het brouwen van bier en de eigenschappen van de gepresenteerde biersoorten.
De avond werd afgetrapt met een La Trappe Blond waarna de gekruide Moreeke op tafel kwam. Vervolgens was La Trappe Dubbel aan de beurt gevolgd door een Oirschots Witbier. Tussen de diverse bieren door was er tijd voor veel gezelligheid en lol, natuurlijk gevoerd door enig gerstennat. Dat niemand bang was bleek wel uit het feit van het herhaaldelijke spreekkoor: "Wij zijn niet bang want Faber is er bij".
Onder alle bier en gezelligheid door werden koude en warme snack geserveerd om een lichte bodem te leggen. En dat was wel nodig ook, want de avond werd afgesloten met 2 zware jongens: De La Trappe Tripel gevolgd door een La Trappe Quadrupel.
Aan het eind van het programma werden door middel van een quiz 4 supporters getest op hun bierkennis waar ook nog eens 3 leuke prijzen aan vast zaten.
Al met al een zeer gezellige en geslaagde avond!

Wat vond je zelf van de avond? Laat het ons weten op het Twaalde man thuis forum van het PSV Fanboard