Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Uitkomst gesprekken technische staf met selectie
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Uitkomst gesprekken technische staf met selectie

Lucius, Bogelund langer bij PSV; Vertrek Nikiforov en Lodewijks

11 jan 2002 - Door: HK
Yuri Nikiforov

Tijdens het traingskamp in het Spaanse La Manga heeft de technische leiding diverse gesprekken gevoerd met de huidige selectie van PSV. Belangrijkste uitkomsten van die gesprekken zijn, dat de contracten van zowel Kasper Bogelund als Theo Lucius zullen worden opengebroken en verlengd, maar dat dat de dit seizoen aflopende contracten van doelman Patrick Lodewijks en Yuri Nikiforov niet zullen worden verlengd.

Mateja Kezman heeft aangegeven PSV te willen verlaten voor een club uit de serie A. Of er serieuze belangstelling vanuit Italie voor hem is, werd niet kenbaar gemaakt. Aanvoerder Mark van Bommel en verdediger Kevin Hofland twijfelen nog over hun toekomst. Beide spelers hebben niet aangegeven persť te willen vertrekken, maar met die mogelijkheid zal PSV wel rekening moeten houden.

Voorts heeft PSV aan 'good old' Jan Heintze gevraagd nog een jaar door te gaan. De linksback had eerder aangegeven te willen stoppen na dit seizoen. Er bestaat echter een kans dat hij terug wil komen op dat besluit.