Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Arnesen keert terug als technisch directeur
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Arnesen keert terug als technisch directeur

Gerets maakt seizoen af, contract onbepaalde tijd

11 jan 2002 - Door: HK
Eric Gerets

Frank Arnesen keert komend seizoen terug als technisch directeur bij PSV. Bovendien zal hij weer full-time beschikbaar zijn voor de Eindhovenaren. De Deen was afgelopen seizoen part-time als technisch adviseur in dienst bij PSV. De komende drie jaar gaat Arnesen zich bezig houden met het scoutingsbeleid en het aan- en verkoopbeleid van de club. Hij kon ook aan de slag bij Anderlecht en bij het Deens nationaal elftal.

Erik Gerets maakt -zoals kon worden verwacht- het seizoen gewoon af bij PSV. Tevens tekende de Belg een contract voor onbepaalde tijd. Hij krijgt vanaf volgend seizoen de totale verantwoordelijkheid over het technisch beleid bij PSV. Zowel de jeugd als het eerste- en tweede elftal vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

Voorzitter Harry van Raaij blijft ook komend seizoen 'gewoon' voorzitter van PSV. De inhoud van zijn functie wordt wel aangepast. Van Raaij had eerder al te kennen gegeven, meer vanaf de achtergrond te willen opereren. Hoe de voorzitter zijn functie volgend seizoen zal invullen, werd niet bekend gemaakt.