Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Shirt Twaalfde Man wéér kapot
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Shirt Twaalfde Man wéér kapot

Twee keer in één seizoen

24 feb 2002 - Door: DvG

Eerder dit seizoen was het tribuneshirt van de Twaalfde Man al een aantal wedstrijden afwezig, omdat deze kapot was.
De Supportersvereniging heeft toen besloten om dan ook maar groot onderhoud aan de vlag te laten plegen. Niet alleen werden alle gaten gerepareerd, maar ook werd het shirt gewassen en opnieuw brandveilig geïmpregneerd. Dit was allemaal al hoog nodig. Al met al heeft deze operatie bijna 1000 euro gekost.
Net op tijd was het shirt klaar voor de thuiswedstrijd tegen Leeds United, waar dan ook een fris gewassen twaalfde man het vak omhoog ging, zonder problemen.
Helaas was het de eerstvolgende wedstrijd daarna, de thuiswedstrijd vandaag tegen FC Utrecht, weer "raak". In het shirt zijn twee ontzettend grote gaten ontstaan, waarbij het zéér sterke vermoeden is dat in ieder geval één van de gaten het gevolg is van een mes dat in het shirt gestoken is.
Het Twaalfde Man shirt zal nu dus weer enige tijs uit het stadion verdwijnen omdat deze gerepareerd moet worden.
Het is jammer dat, in een tijd waarin de schreeuw om meer sfeer steeds harder wordt, één van de sfeerverhogende attributen die elke wedstrijd gebruikt kan worden op een dergelijke wijze weer een lange tijd niet het stadion te bewonderen zal zijn. Bovendien is het jammer dat op een dergelijke wijze met spullen van de PSV supporters zelf (het shirt is tenslotte aangeschaft en gerepareerd met geld van de supporters) wordt omgesprongen.

Discussieer mee over dit onderwerp op het PSV Fanboard in het forum De Twaalfde Man thuis.