Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supporters willen Gakokidze in de basis
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supporters willen Gakokidze in de basis

Begint Gerets met Lucius?

28 feb 2002 - Door: ES
Dennis Rommedahl

Het heeft er alle schijn van dat Gerets vanavond met een verzwaard middenveld gaat spelen. Lucius zal spelen ten koste van Gakokidze. Volgens Gerets is dit nodig omdat hij met drie zeer aanvallend ingestelde spelers gaat starten. Naast Vennegoor of Hesselink en Rommedahl, zal nu ook Kezman weer in de basis staan, zo is de verwachting.

Supporters van PSV -- die op deze site bij de rubriek "de 11 van nummer 12" wekelijks hun favoriete opstelling doorgeven -- hadden echter liever de GeorgiŽr Gakokidze in de basis gezien.

Dat PSV vanavond zonder een echte linkshalf gaat beginnen, lijkt op het eerste oog ook onverstandig. Allereerst omdat de kopsterke Vennegoor of Hesselink, tevens topscorer van PSV, het best bediend kan worden met hoge voorzetten vanaf de zijkanten. Verder heeft de rechtsback van Leeds door de afwezigheid van Gakokidze nu geen direkte tegenstander meer. Dit kan tot gevolg hebben dat Rommedahl vanavond te maken krijgt met een dubbele mandekking.

Bovendien is Lucius nog maar net hersteld van een blessure. Hoe de tacktiek van het duo Gerets/Koeman gaat uitpakken, kunt u vanavond live zien bij de NOS. De aftrap vindt plaats om 21:00 uur.