Home > Nieuws > CL: PSV onderuit bij CSKA Moskou

CL: PSV onderuit bij CSKA Moskou

30 sep 2015 - Bron: NOS Teletekst
Lestienne

PSV heeft de Champions League-triomf op Manchester United geen goed vervolg kunnen geven.Vooral door een beroerde eerste helft verloor de ploeg van coach Cocu in Moskou met 3-2 van CSKA.

PSV bakte er voor rust helemaal niets van.Al snel was het 1-0:een corner werd niet weggewerkt en de vallende Musa kon scoren.Doumbia maakte er met een fraaie kopbal in de kruising 2-0 van en miste een minuut later een grote kans op 3-0.

Nog voor rust mocht Doumbia twee keer een strafschop nemen.Hij benutte de eerste (nadat Tosic wel heel makkelijk over de uitstormende Zoet was gevallen) en miste de tweede (gegeven nadat Aris op de voet van Musa was gaan staan).

Direct na rust moest Zoet redding brengen bij een inzet van Tosic.Daarna namen de Russen gas terug en kreeg PSV eindelijk wat grip op de wedstrijd.

Akinfejev greep goed in bij een mooie krul van Narsingh,maar hij was kansloos toen Lestienne bij de tweede paal kon intikken,na een steekpass van Pröpper en een voorzet van Maher.

CSKA nam de regie weer over en bijna profiteerde Doumbia van chaos in de PSV-defensie.De goal viel echter aan de andere kant:Lestienne scoorde met een verwoestende uithaal.Arias kreeg zijn tweede geel,maar ook met tien man kwam het nu betere PSV nog heel dicht bij de 3-3:Pereiro schoot van dichtbij over.

Laatst bijgewerkt : 30 sep 2015 - 23:07