Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Burgemeester Arnhem houdt voet bij stuk
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Burgemeester Arnhem houdt voet bij stuk

Vitesse-PSV toch verplichte combi

5 mrt 2002

Na tot tweemaal toe geprotesteerd te hebben tegen het instellen van de verplichte combi voor de wedstrijd Vitesse-PSV, houd burgemeester Krikke van Arnhem voet bij stuk. De supportersvereniging PSV heeft zelfs nog een alternatief geopperd (ook PSV heeft een alternatief geboden los van de supportersvereniging), maar ook dat mocht niet baten. Het argument van mevrouw Krikke is dat er voor de wedstrijd PSV-Galatasaray ongeregeldheden hebben plaatsgevonden in de binnenstad, waarbij PSV-supporters betrokken waren.
In een reactie daarop heeft de supportersvereniging vandaag laten weten dat onder protest voor de laatste keer deze verplichte combi wordt geaccepteerd. Verder is gesteld dat onze supporters beloond moeten worden hun goede gedrag van de afgelopen drie wedstrijden in Arnhem en dat een verplichte combi volgend seizoen hoe dan ook niet meer wordt geaccepteerd.
De supportersvereniging heeft daar tegen, mocht er in de toekomst toch tot een verplichte combi worden besloten, nu al acties aangekondigd.

(PJM)