Eredivisie : PSV - N.E.C. (4 - 0)

16 september 2023 - 20:00 uur

Bron: NOS Teletekst

Een wervelend PSV heeft in Eindhoven een eenvoudige 4-0 zege geboekt op NEC.

PSV vloog uit de startblokken,stapelde kans op kans,maar alle kopballen en schoten gingen recht op Cillessen af.De NEC-doelman was echter kansloos op de kopbal van De Jong uit een corner van Veerman.Veerman stuurde een minuut na de 1-0 ook Lang de diepte in,die met een stiftje Cillessen het nakijken gaf.

PSV begon ook gretig aan het vervolg en al snel maakte De Jong er 3-0 van vanaf de penaltystip.Bella-Kotchap miste bij een corner een grote kans op de 4-0.Dat werd het kort voor tijd alsnog:invaller Lozano zette voor,Verdonk maakte hands en Pepi verzilverde de strafschop.

Laatst bijgewerkt : 17 sep 2023 - 9:41

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Aimée Kool.
  • Weer een overwinning. En de rentree van Lozano. Ook Bella-Kotchap maakt zijn debuut. Benitez, Veerman en De Jong hebben de meeste minuten gemaakt en staan bovenaan.