Eredivisie : RKC Waalwijk - PSV (0 - 4)

02 september 2023 - 20:00 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft een zorgeloze avond beleefd bij RKC Waalwijk.Na een moeizaam begin boekten de Eindhovenaren een 4-0 zege.

Het was bepaald niet flitsend wat PSV liet zien voor rust.Het had weliswaar een groot veldoverwicht,maar de eerste echte kans was voor RKC:Bakkali kopte net over.Op slag van rust kwam PSV toch op voorsprong,via Veerman,die de bal beheerst in de korte hoek schoof.

Knullig uitverdedigen van Bruma leverde PSV kort na de pauze de 0-2 op:De Jong speelde Lang aan en die aarzelde niet. Halverwege de tweede helft deed De Jong zelf ook een duit in het zakje met een geplaatst schot.Tillman maakte er na goed doorzetten in de slotfase 0-4 van.

Laatst bijgewerkt : 4 sep 2023 - 11:16

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.
  • Weer een overwinning. Alleen Benitez heeft nog alle minuten gespeeld. Hij staat bovenaan. Tillman en Dest maakten hun debuut.