Eredivisie : Vitesse - PSV (1 - 3)

19 augustus 2023 - 18:45 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft ondanks een stroeve start de volle buit gepakt tegen Vitesse.In Arnhem boekte het een 3-1 overwinning.

PSV,zonder de geblesseerde Lang,bakte er in de eerste helft weinig van:passes kwamen niet aan,de opbouw was slordig en achterin stapelde Ramalho fout op fout. Van Ginkel opende de score met een intikker en was dicht bij de 2-0 met een inzet,die Teze van de lijn haalde.

Ook na de 1-1 van Saibari,kort na rust, had PSV het niet makkelijk.Zo schoot De Regt,na een misverstand tussen Benitez en Schouten,de bal op de lat.Vertessen tekende met een pegel in de korte hoek voor 1-2 en De Jong benutte de penalty na een charge op diezelfde Vertessen.

Laatst bijgewerkt : 21 aug 2023 - 12:03

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.
  • Een moeizame overwinning. Babadi, Bakayoko en Ramalho verloren. Van Aanholt speelde gelijk. Schouten en Sambo maakten hun debuut met een overwinning. Vier spelers hebben de maximale score en speelden ook iedere minuut. Babadi staat onderaan.