Eredivisie : PSV - FC Utrecht (2 - 0)

12 augustus 2023 - 16:30 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft in de eredivisie z'n eerste duel van het nieuwe seizoen gewonnen.De ploeg van coach Bosz was thuis met 2-0 te sterk voor FC Utrecht.

PSV opende prima en kreeg via Babadi een goede kans.Al snel werd het spel van de thuisploeg echter stroperig en voorspelbaar.Utrecht was via Douvikas twee keer dicht bij de 0-1.Hij schoot bij een enorme kans voorlangs en zag een omhaal rakelings naast gaan.

Met een heerlijke uithaal in de korte hoek zette Lang PSV vlak voor rust op 1-0.Na rust had PSV de regie in handen. Barkas redde knap bij pogingen van Lang en Saibari,maar was kansloos bij de inzet van invaller Vertessen.

Laatst bijgewerkt : 12 aug 2023 - 21:46

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Twan van Klinken.
  • De eerste wedstrijd zit er weer op met een overwinning. Zes spelers speelden de hele wedstrijd en staan bovenaan. De drie late invallers spelen gelijk.