Eredivisie : PSV - Vitesse (6 - 0)

13 april 2024 - 16:30 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV is weer een stap dichter bij zijn 25ste landstitel.De soevereine koploper had in Eindhoven geen kind aan Vitesse, dat nog dichter bij de uitgang is: 6-0.

Het verzet van Vitesse duurde een half uurtje.Met drie goals in acht minuten wierp PSV de nummer achttien vervolgens snel op de rug.De Jong zorgde voor de 1-0 en ook Tillman en Ramalho (kopbal) scoorden in het kat-en-muis-spel.

De tweede helft had meer weg van een oefenwedstrijd.Bakayoko maakte er 4-0 van en De Jong kopte de 5-0 binnen.Met 175 eredivisiedoelpunten staat hij op de topscorerslijst aller tijden nu op de achtste plaats,naast Sjaak Swart.De 6-0 kwam op naam van invaller Lozano.

Laatst bijgewerkt : 14 apr 2024 - 9:31

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Imke Vincent.
  • Een overwinning voor alle spelers dankzij de late goal van Lozano. Til neemt de leiding over van Saibari. Verder blijft alles ongewijzigd.