Home > Nieuws > PSV - FC Utrecht 5 - 1, vleeswond Hofland

PSV - FC Utrecht 5 - 1, vleeswond Hofland

v. Nistelrooy en Gakhokidze in de basis

18 mrt 2001

PSV heeft vanmiddag in Eindhoven met 5-1 van FC Utrecht gewonnen. De Eindhovenaren begonnen met van Nistelrooy en Gakhokidze in de basis. Bruggink en de Jong moesten derhalve op de bank plaatsnemen. Bij rust liep PSV al soepel uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Nikiforov en 2 keer Rommedahl. Minpuntje was de afvoer per brancard van Hofland met een flinke vleeswond. De verdediger werd vervangen door Faber.
Na de thee werd het al gauw 4-0 door een doelpunt van van Bommel. PSV nam vervolgens wat gas terug en FC Utrecht scoorde door Kuyt (4-1). Het scoren lukte van Nistelrooy nog niet, in de 70e minuut werd hij vervangen door Bruggink. Kezman pikte wel zijn doelpuntje mee, vlak voor tijd scoorde hij 5-1. Scoreverloop:
20. Nikiforov 1 - 0
26. Rommedahl 2 - 0
37. Rommedahl 3 - 0
48. van Bommel 4 - 0
61. Kuyt 4 - 1
90. Kezman 5 - 1

Geel: Touzani (Utrecht)

Opstellingen:
PSV: Waterreus, vd Weerden, Nikiforov, Hofland (41. Faber), Bouma, v. Bommel, Vogel, Rommedahl, Gakhokidze (80. Kolka), Kezman, v. Nistelrooy (70. Bruggink).

Utrecht: Wapenaar, vd Ree, Touzani, Zwaanswijk, Shew Atjon, de Jong, Bosschaart, Robbemond, v. Mol, Tanghe (46. Dombi), Kuyt (72. Berger).