Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Van Bommel kan naar Lazio
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Van Bommel kan naar Lazio

Wordt Van der Schaaf zijn vervanger?

29 mrt 2002 - Bron: AD - Door: ES
Mark van Bommel

PSV heeft van Lazio een officieel bod op Mark van Bommel ontvangen. Het zou gaan om zo'n 20 miljoen Euro, maar over die prijs zou nog wel eens onderhandeld kunnen gaan worden. Een spelersruil werd door Van Raaij in ieder geval uitgesloten. Wel wil hij graag weten welke spelers bij Lazio in de etalage staan. Mocht PSV dan ge´nteresseerd zijn in een speler, dan zal de club een bod uitbrengen.

Maar zover is het allemaal nog lang niet. Naar verluid stond Van Bommel namelijk 'niet te juichen' toen Van Raaij hem vertelde van de Romeinse belangstelling. Dat wil echter ook niet zo gek veel zeggen, want Van Bommel weet gewoon nog te weinig van de club, en heeft nog met niemand gesproken. Toch lijkt de voorkeur van de Limnburger vooral uit te gaan naar een Engelse club, maar volgens PSV hebben de grote clubs aldaar geen behoefte aan nieuwe middenvelders.

In de tussentijd zou PSV alvast met Vitesse in onderhandeling zijn gegaan over een transfer van Van der Schaaf naar Eindhoven. De jonge middenvelder wordt alom gezien als de vervanger van Van Bommel. Zijn prijskaartje ligt ergens om en nabij de 5 miljoen Euro.