Home > Nieuws > Blog van Harrie: Leuk voor Luuk

Blog van Harrie: Leuk voor Luuk

22 okt 2017 - Door: Harrie Timmermans

Heracles-thuis en dan met 3-0 winnen, ik schat in dat veel mensen daar niet van op kijken. Zo'n uitslag ligt in de lijn van de verwachtingen. Dat geldt niet voor de manier waarop de overwinning tot stand kwam.

Want het was tachtig minuten lang hangen en wurgen. PSV was onmachtig om de snelle voorsprong te vergroten en daardoor bleef de dreiging van een gelijkmaker in de lucht hangen, ook al was Heracles nooit echt in de buurt daarvan.

In de laatste 10 minuten werd de wedstrijd over de streep gesleept en kreeg de score een aanzien wat geflatteerd was, maar ik kan daar niet mee zitten. Na afloop mocht Luuk de Jong de schaal voor Player of the Match in ontvangst nemen.

Leuk voor Luuk. Door de wijze waarop hij zich opstelt en zich uit de naad werkt, heeft hij een hoge gunfactor. Ook zonder te scoren was hij belangrijk voor het team. Maar eerlijk is eerlijk, het liefst zien we hem snel weer scoren.

Laatst bijgewerkt : 22 okt 2017 - 16:07