Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Kampioenen PSV zondag gehuldigd
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Kampioenen PSV zondag gehuldigd

B1, C1 en E1 van PSV kampioen

27 apr 2002 - Door: ST

De B1, C1 en E1 van PSV zijn op dit moment al kampioen in hun betreffende klasse en de B2 kan komende zaterdag, tegen Quick 1888 B1, kampioen van het district. Alle kampioenselftallen worden zondag gehuldigd.
De B1 junior spelen landelijk in de Shell junior competitie B, B1 (Eerste Divisie). PSV B1, onder leiding van Patrick Greveraars heeft met nog één wedstrijd te gaan vier punten voorsprong op Willem II B1. De C1 junior spelen eveneens landelijk. PSV C1, onder leiding van Frank van Kempen, heeft vijf punten voorsprong op ‘nummer 2’ FC Twente C1 en nog één wedstrijd minder gespeeld ook. Het juniorenelftal is dus niet meer in te halen.

PSV E1, de zogenaamd pupillen, spelen per district in twee competities, najaar en voorjaar. In het najaar eindigde PSV E1 op de eerste plaats met zeven punten voorsprong. In het voorjaar is het met nog één wedstrijd te gaan niet meer in te halen door De Valk E1. PSV E1 wordt overigens getraind door Dave de Jong, en Dave is de neef van PSV A-selectiespeler John de Jong.