Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Guus is Thuus!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Guus is Thuus!

Guus Hiddink tekent een contract voor 2 jaar

8 jul 2002 - Door: RD

Zelfs de grootste pessimisten twijfelden er al niet meer aan maar nu is het dan eindelijk definitief: Guus Hiddink is de nieuwe hoofdtrainer van PSV. De inmiddels ex-bondscoach van Zuid-Korea tekende een contract voor 2 jaar, hiermee keert de tot 's werelds beste uitgeroepen bondscoach van het WK 2002 na 12 jaar terug bij PSV.
De opdracht die Guus Hiddink heeft meegekregen voor komend seizoen mag duidelijk zijn: Het veroveren van de landstitel en plaatsing voor de 2e ronde van de Champions League. Vooral dat laatste staat zeer hoog op het verlanglijstje van PSV-voorzitter Harry van Raaij.

Guus Hiddink zal overigens pas vanaf 1 augustus te zien zijn op het trainingsveld van PSV. Zelf wilde de zichtbaar blije coach al vanmiddag voor de selectie verschijnen maar dit werd tegengehouden door Harry van Raaij die er op stond dat Guus Hiddink eerst op vakantie gaat om tot rust te komen na de afgelopen hectische weken. Wel zal er regelmatig contact zijn met de assistent trainers Erwin Koeman en Fred Rutten.

Hiddink liet in een reactie weten zeer vereerd te zijn met het verzoek van PSV aan hem om de nieuwe hoofdtrainer te worden. De leus dat je nooit terug moet keren bij een club waar je veel suscces hebt gehad wimpelde de geboren Varssevelder meteen af. Hij is ervan overtuigd dat ie met het huidige PSV net zoveel succes kan boeken als in het verleden.
Het komend seizoen zal moet uitwijzen of ie inderdaad de hoge verwachtingen zal kunnen waarmaken.