Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Wordt FC Zwolle een verplichte combi?
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Wordt FC Zwolle een verplichte combi?

Eredivisie

Zwolle verplichte combi?

27 aug 2002 - Door: DvG

Hoewel aan het begin van het seizoen FC Zwolle- PSV op 21 september aanstaande niet bekend stond als een wedstrijd waarvoor een verplichte combi gold, krijgen wij nu berichten dat het er toch een gaat worden.

Door PSV worden we wr afgescheept met het gebruikelijke verhaal dat de lokale driehoek het besloten zou hebben, dit door onbekendheid met de PSV supporters maar ook door het poortincident voorafgaande aan de wedstrijd om de Super Cup.

Waarom PSV de aangevoerde redenen heeft geaccepteerd is ons onbekend, maar voor ons is dit standpunt vooralsnog onaanvaardbaar! Wij hebben de SOVS dan ook alvast verzocht om voor ons te bemiddelen, bovendien zal er, in eerste instantie, een zeer boze brief uitgaan namens de Supportersvereniging.

Overigens is er al wel iets bereikt, hoewel de PSV fans daar weinig mee opschieten, de afspraak "wij combi, dan ook zij combi" is bij PSV wel goed doorgedrongen. De supporters van FC Zwolle worden dan ook op 15 februari 2003 vooralsnog alleen maar toegelaten als ze reizen met een verplichte combi.