Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Internationale transfer deadline verloopt
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Internationale transfer deadline verloopt

geen PSV'ers

2 sep 2002 - Door: DvG
Mark van Bommel

Afgelopen zaterdag 31 augustus is de door de FIFA ingestelde internationale transfer deadline verstreken. Hoewel sommige PSV supporters wellicht dachten dat er bij het vervallen van die termijn nog een aantal PSV'ers zouden vertrekken, is dit niet het geval gebleken.

In Italië en Spanje deden zich nog een aantal opmerkelijke bewegingen voor, met name vanuit Lazio Roma, maar voor de rest bleef het rustig. Uiteraard was meest in het oog springende transfer die van ex-PSV'er Ronaldo, hij ging één uur voor het verstrijken van de deadline over van Inter Milan naar Real Madrid.

PSV zal dus de eerste seizoenshelft zijn toppers kunnen behouden. Tot 1 januari 2003 is er in ieder geval rust, waarna tot en met 31 januari de internationale markt weer opengaat.

Overigens heeft de KNVB, onder druk van de spelersvakbonden, besloten de binnenlandse transfermarkt nog tot 16 september aanstaande open te houden. Het is dus nog niet helemaal zeker dat PSV met de huidige selectie de hele eerste seizoenshelft zal spelen.