Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Info Auxerre - uit -
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info Auxerre - uit -

Champions League

Busreis supportersvereniging

4 sep 2002 - Door: MS

De supportersvereniging organiseert een busreis naar de uitwedstrijd tegen Auxerre op 17 september aanstaande. De verkoop hiervoor is vandaag gestart voor de reiskaarthouders van de supver. Voor overige PSV-cc houders start de verkoop aanstaande zaterdag om 10.00 uur in de supporterswinkel. Voor leden van de supver kost de reis 66,- overige cc-houders betalen 80,-.

Boeken kan alleen met een geldige clubkaart en een geldig paspoort of geldige identiteitskaart.

We vertrekken op 17 september om 09.30 uur, we zullen op 18 september om en nabij 07.00 uur weer terugkeren in Eindhoven. Bij deze reis is een reisverzekering inbegrepen.

Voor eigen vervoer gaan er zaterdag kaarten in de verkoop via Ticketbox.
Voor Seizkrthouders start deze verkoop van omwisselbiljetten aanstaande zaterdag via Ticketbox 12,50. Leden van de supver vanaf maandag 9 september en voor overige PSV cc-houders vanaf 11 september.
Dit omwisselbiljet dient samen met een volledig ingevuld "aanmeldformulier vrij reizen" ingeleverd te worden bij de kaartverkoop van PSV. In Auxerre kun je dan je kaart afhalen (inleveren van het aanmeldformulier is in Auxerre niet mogelijk) Dit formulier kun je downloaden op www.psv.nl