Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Niets is sterker dan dat ene woord

Blog van Rob: Niets is sterker dan dat ene woord

3 dec 2023 - Door: DvG

‘Niets is sterker dan dat ene woord’, lezen we op de boardings in het stadion. Ben na vanmiddag, wat overigens voelde als vanochtend, nog op zoek naar dat ene woord. Was het ‘winterkampioen’? Of ‘eendracht’? ‘Vechtlust’? ‘Boscagli’? Ja, dat laatste moet het zijn! 

Wat is deze Fransoos van ongelooflijke wereldklasse. Het zal menigeen misschien ontgaan zijn, maar de sliding die hij inzette bij een grote kans van Gimenez, was echt ongekend belangrijk. Het verschil tussen meedoen of willen winnen. De bal wipte door zijn sliding iets op, zodat Gimenez nét te laat kwam. En ja, natuurlijk was de 0-2, kopgoal van Boscagli, de winnende treffer. Man of the match, overduidelijk.

Kortom het was een mooie middag, die de moeite waard was om de wekker vanochtend om 7 uur af te laten gaan om met 15 bussen richting Rotterdam te gaan. Om vervolgens vanwege allerlei veiligheidsmaatregelen al om 10.30 al bij de Kuip te zijn. Gelukkig was de ontvangst zoals altijd hartverwarmend of in ieder geval handverwarmend met een warme bak koffie bij de Supportersvereniging aldaar. 

Veertien wedstrijden, veertien overwinningen. Record op record. Tis genieten!

Laatst bijgewerkt : 3 dec 2023 - 16:30