Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Test

Blog van Rob: Test

17 dec 2023 - Door: DvG

Nou, vandaag zou dan toch wel die test komen. We zouden al getest worden tegen Twente, Sevilla, Feyenoord, Arsenal en dan nu AZ. Arno Vermeulen van de NOS zei het nog: we waren nog niet echt getest. 

 

Want zeg nu zelf: 16 competitie wedstrijden achter elkaar zonder puntverlies. Zo veel stelt dat ook weer niet voor, toch Arno? Of: toch, Marco van Basten? Marco vond PSV immers onlangs echt niet zo goed. Klopt, ik vond de verdediging met 6 goals tegen in zestien wedstrijden ook wat magertjes. Of de aanval, met gemiddeld 3,5 goals per wedstrijd: ook niet echt indrukwekkend, toch? Maar helder: ‘we’ zijn nog niet echt getest. Tot vandaag dan. Pfoe, eindelijk. 

 

Wat vandaag ook wel een beetje getest werd, was ons geduld. Bus 2 van de 7 was al kapot voordat ie vertrokken was. Dus veel vertraging en dan een lange rit. Gelukkig in een fijne sfeer, net zoals dat gedurende de hele wedstrijd was. Wat op zichzelf wel een beetje logisch is als je binnen een kwartiertje met 0-3 voor komt en het met de rust gerust 0-6 had mogen zijn. 

 

Ook een test was het late tijdstip. Vertrek dus rond 16.00, thuis rond 00.30. Dus tijdens etenstijd onderweg of in het stadion. Dat betekent voor zo’n 750 mensen zorgen voor een hapje en een drankje. Het was hard werken, het was ook wat weinig, maar toch hebben onze vrijwilligers het maar mooi weer gefixed!

Laatst bijgewerkt : 17 dec 2023 - 23:49