Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Reactie prijzen CL PSV-Auxerre
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Reactie prijzen CL PSV-Auxerre

reactie PSV onbevredigend

21 okt 2002 - Door: DvG

Nadat bekend was geworden dat PSV de prijzen voor de Champions League wedstrijd tussen PSV en het Franse Auxerre naar beneden had aangepast,hebben wij veel reacties ontvangen van PSV fans die een passe partout hadden gekocht en die zich door PSV benadeeld voelden. Wij hebben derhalve PSV om een reactie verzocht.

Deze reactie hebben wij ondertussen ontvangen.
Kort gezegd komt het er op neer dat PSV er naar wil streven om het stadion ook in de laatste CL thuiswedstrijd zo vol mogelijk te krijgen. Op zich is dit uiteraard een goed streven. De wijze waarop en de gedachte die daarachter zit is voor ons onbevredigend. PSV heeft namelijk bij het vaststellen van de prijs voor deze wedstrijd de mensen die een passe partout met korting hebben gekocht als uitgangspunt genomen. De prijs van dit passe partout werd door drie gedeeld en bij benadering werd aldus de prijs voor het kaartje van PSV Auxerre vastgesteld. Hiermee wilde PSV de trouwste Supporters (seizoenkaarthouders eigen plaats) belonen.

Geen rekening is dus gehouden met mensen, waaronder de leden van de Supportersvereniging PSV, die pas na de kortingsperiode passe partouts konden kopen. Deze PSV fans hebben dus eigenlijk teveel betaald voor de passe partouts.

Zoals gezegd vinden wij dit antwoord volstrekt onbevredigend en stellen wij vraagtekens bij de handelswijze van PSV. Wij zullen PSV nu dan ook nogmaals op de hoogte brengen van onze onvrede en verzoeken en oplossing te vinden voor dit probleem.