Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Tot nu toe 27 bussen naar Manchester
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Tot nu toe 27 bussen naar Manchester

Ongeveer 1600 Supporters naar Manchester

8 okt 2000

Tot op heden zijn er bijna 27 bussen volgeboekt voor de reis naar Manchester op dinsdag 17 oktober waar een dag later de wedstrijd tegen Manchester United gespeeld zal worden. Dat betekent dat er met de bus rond 1350 supporters mee zullen reizen. Inclusief een 1-daagse charter en een 3-daagse vliegreis betekent dat er ongeveer 1600 supporters de reis via de Supportersvereniging zullen meemaken en PSV in Manchester zullen steunen.
De bussen zullen dinsdag om 23.00 uur richting Calais (BelgiŽ) vertrekken waar rond 4.00 uur de boot richting Dover zal worden genomen. Ongeveer 2 uur later in Dover zal de reis met de bus worden voortgezet richting Manchester waar de bussen zo rond het middaguur zullen aankomen.
Direct na de wedstrijd zal de terugreis over de zelfde route worden ingezet. De verwachting is dat we op donderdag 19 oktober rond 15.00 uur weer in Eindhoven zullen aankomen.
Alle supporters worden uitdrukkelijk verzocht bij alle vertrekpunten ruim op tijd aanwezig te zullen zijn aangezien er i.v.m. het strakke reisschema niet gewacht kan en zal worden.

(RD)