Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Ten Rouwelaar en Lamey met veel plezier in Supportershome
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Ten Rouwelaar en Lamey met veel plezier in Supportershome

Jonge spelers geven het goede voorbeeld

21 dec 2002 - Door: RD

Jelle ten Rouwelaar en Michael Lamey bezochten vanavond het Supportershome. De twee nog vrij onbekende spelers lieten voor het eerst hun gezicht zien tussen de supporters, langer dan sommigen misschien durfden te hopen. Na een uurtje moest Jelle toch echt gaan, Michael achterlatend die het ook goed naar zijn zin had.
Natuurlijk vroegen we beide spelers nog om een korte reactie:

Jelle ten Rouwelaar over de wedstrijd: "Natuurlijk zijn we blij met de 3 punten maar de wedstrijd was niet goed. We spelen twee goede uitwedstrijden maar vanavond tegen Vitesse spelen we net als tegen Willem II een slechte wedstrijd. Het ligt overigens niet aan de instelling want we willen allemaal graag, maar op de één of andere manier lukt het dan gewoon niet. Maar laten we positief kijken met het oog op de tweede seizoenshelft"

Marco Lamey over zijn verwachtingen bij PSV: "In het begin heb ik moeite gehad om m'n plaats binnen de selectie te vinden. Maar zeker de afgelopen weken zit er een stijgende lijn in. Ik voel dat ik nu dichter bij de groep zit. Voor de tweede seizoenshelft hoop ik een plaats binnen de selectie te krijgen om vandaaruit mijn speelminuten te pakken. Daarna zien we wel weer verder."