Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Overleg na actie tegen ontnummering
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Overleg na actie tegen ontnummering

14 mei 2003

Naar aanleiding van een spontane handtekeningenactie tegen ontnummering van een aantal (sfeer)vakken op de Oost-tribune, is vandaag in overleg besloten dat er niet terug kan worden gekomen op dit genomen besluit.

Dit was de conclusie na overleg op woensdagmiddag tussen Harry van Raaij, voorzitter van PSV, en Ger van Os, voorzitter van de Supportersvereniging PSV. Tevens is men overeengekomen dat voor iedereen met een vaste plaats, die problemen heeft met de ontnummering van de vakken V t/m Y, in overleg een alternatieve plaats aangeboden wordt in de nabijheid van Oost of elders in het stadion. PSV heeft aangegeven hiervoor zorg te kunnen dragen.

PSV denkt een alternatief te kunnen bieden, maar zal dit altijd in overleg doen met de betrokken supporters. Deze supporters krijgen in ieder geval nog de tijd schriftelijk hun wijziging door te geven, ondanks dat de termijn hiervoor donderdag 15 mei afloopt.

Tijdens een dit seizoen gehouden PSV F@nquete over sfeer in het Philips Stadion gaf een overgrote meerderheid, vertaald in percentage van de doelgroep, aan geen bezwaar te hebben tegen ontnummering. Als mocht blijken dat tijdens het komende seizoen een meerderheid zich toch tegen de ontnummering keert, zal alsnog teruggekomen worden op het genomen besluit. Na afloop van de wedstrijd PSV-Excelsior ontving de Supportersvereniging PSV ruim 500 handtekeningen tegen ontnummering bij de invoering van sfeervakken. PSV is er alles aan gelegen een oplossing te vinden tot ieders tevredenheid.