Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Info: Zwolle - PSV & Vitesse - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: Zwolle - PSV & Vitesse - PSV

Eredivisie

Géén verplichte buscombi's!!

6 nov 2003 - Door: MS

Vandaag hebben de voorbesprekingen plaatsgevonden voor de uitwedstrijden tegen Zwolle en Vitesse. Voor beide wedstrijden geldt dat we erg blij zijn met het behaalde resultaat.

Zwolle:

Voor de wedstrijd tegen Zwolle zullen de supporters de keuze hebben om met de bus te gaan of deze wedstrijd door middel van een autocombi te bezoeken. Een goede ontwikkeling voor de toekomst, zeker in vergelijking met de verplichte buscombi van vorig seizoen.
Meer info over oa de start van de verkoop en de prijzen zal in de loop van vrijdag bekend worden gemaakt.

Vitesse:

Voor PSV-supporters is Vitesse wederom een vrij vervoer wedstrijd. Meer info wordt te zijner tijd bekend gemaakt. Bij Vitesse mag er door de supporters geen eten en drinken mee op het vak genomen worden, omdat er geen net voor het vak hangt. Eten en drinken is wel te koop op de promenade van Gelredome. In het Gelredome maakt men gebruik van Ohra's als betaalmiddel. Deze zijn te koop voor € 5,- € 10,- of € 20,-. Overgehouden Ohra's kunnen (tegen betaling van € 0,50 administratiekosten) weer teruggezet worden in echte euro's.

Overigens geldt voor beide wedstrijden: fotocamera's toegestaan, mits niet professioneel. Ook de banderieen kunnen meegenomen worden....

Laatst bijgewerkt : 6 nov 2003 - 16:25