Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > NEC - PSV verplichte buscombi
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

NEC - PSV verplichte buscombi

Ondanks toezeggingen toch buscombi

19 aug 2004 - Door: MSe

Op zaterdag 18 september aanstaande staat de wedstrijd NEC – PSV, aanvang 18.30 uur op het programma. Gisteren is het vooroverleg geweest voor deze wedstrijd.
Tot onze verbazing is deze uitwedstrijd wederom gebombardeerd tot een verplichte buscombi. De gemeente Nijmegen stond dit jaar – zo werd vorig jaar afgesproken - in beginsel open voor het inzetten van vrij vervoer. Gezien de recente gebeurtenissen in januari (rellen buiten stadion rondom vriendschappelijk duel om de “Philipscup"in De Goffert) heeft de lokale driehoek van Nijmegen hier dit jaar echter GEEN toestemming voor gegeven. Dit is dus helaas veroorzaakt door de groep “supporters" die in januari naar Nijmegen zijn gegaan om daar incidenten te veroorzaken.
Uit het eerdergenoemde overleg is de afspraak gemaakt dat – indien de wedstrijd dit jaar goed verloopt – voor komend seizoen wederom verzocht wordt om de wedstrijd bij daglicht te plannen zodat alsnog de proef met vrij vervoer plaats kan vinden. Wij hopen dat dergelijke incidenten zoals in januari zijn voorgevallen dit jaar uitblijven zodat komend seizoen daadwerkelijk een proef gedaan kan worden met vrij vervoer.
Omdat wij de supporters toch de kans willen geven om deze wedstrijd bij te wonen, zullen wij wel een busreis organiseren.
Wij danken hierbij de “supporters" en de organisatie in Nijmegen voor deze verplichte buscombi.

Laatst bijgewerkt : 19 aug 2004 - 0:35