Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Pater Moeskroen op het PSV feest!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Pater Moeskroen op het PSV feest!

Vrijdag 3 september aanstaande!

31 aug 2004 - Door: DvG

Vrijdag 3 september aanstaande is er weer het jaarlijkse PSV feest. Ook dit jaar wordt het feest weer gehouden in NH Koningshof. Eén van de bands die op het feest zal optreden is Pater Moeskroen!

Pater Moeskroen is een band van uitersten. De teksten balanceren voortdurend tussen humoristisch en poëtisch en de opgewonden “feestdrift" wordt regelmatig afgewisseld met ingetogen verstildheid en misschien is het deze diversiteit die de band zo interessant maakt.
Er zijn maar weinig Nederlandse groepen die zo’n indrukwekkende ontwikkeling hebben doorgemaakt als Pater Moeskroen; van de puur spontane absurdistische vrolijkheid uit de begintijd naar de geraffineerde theatraliteit van nu.
De groep bestaat uit: Adje Grooten, Marcel Sophie, Martien van Oostrom, Jeroen Goossens, Thomas Gerretsen en Bart Swerts.


Kaarten voor het feest zijn nog steeds verkrijgbaar in de Supporterswinkel (ingang 11 Philips Stadion). Voor leden van de supportersvereniging zijn deze kaarten gratis, introducés en overige PSV clubcardhouders betalen slechts €7,50

Alle informatie over het feest!

Laatst bijgewerkt : 1 sep 2004 - 8:27