Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Voor de vierde keer in successie Friends op het PSV feest!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Voor de vierde keer in successie Friends op het PSV feest!

De huisband

2 sep 2004 - Door: DvG

Vrijdag 3 september aanstaande is er weer het jaarlijkse PSV feest. Ook dit jaar wordt het feest weer gehouden in NH Koningshof. Voor de vierde keer in successie zal dan optreden de coverband Friends4live!


Friends4live is uitgegroeid tot een publiekstrekker voor jong en oud. Wat begon als een vriendengroep uit Volendam, is nu een professionele, gezellige band, die bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten. Friends4live heeft een up to date en zeer breed repertoire geschikt voor elke situatie. Het repertoire wordt wekelijks ververst met de nieuwste nummers uit de TOP40 of klassiekers uit de TOP100. Een band met een eigen gezicht met een wervelende show, altijd net even anders dan andere. De vrij recente samenwerking met geluidsbedrijf HVR is een gewilde combinatie voor veel zalen. Friends4live speelt over een geweldige geluidsset van D&B met een super lichtshow en zorgt voor een avond om niet snel te vergeten. Wie rustig een avondje uit wilde, staat nu te dansen. Wie niet kon zingen, zingt harder mee dan de rest. Wie geen instrument bespeelde, doet mee in de lucht. Friends4live werkt aanstekelijk bij iedereen!

Kaarten voor het feest zijn nog steeds verkrijgbaar in de Supporterswinkel (ingang 11 Philips Stadion). Voor leden van de supportersvereniging zijn deze kaarten gratis, introducés en overige PSV clubcardhouders betalen slechts €7,50. Op de avond van het feest zullen er ook aan de deur kaarten verkijgbaar zijn.

Alle informatie over het feest!

Laatst bijgewerkt : 2 sep 2004 - 16:52