Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Info: FC Twente – PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: FC Twente – PSV

Zowel bus- als autocombi kaarten in de verkoop

13 okt 2005 - Door: MSe

Op zaterdag 29 oktober 2005 speelt PSV in Enschede om 20.00 uur de wedstrijd tegen FC Twente. Voor deze wedstrijd zijn zowel bus- als autocombi kaarten in de verkoop.
PSV Seizoen Club Card-houders, leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders kunnen één kaart kopen. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht.

Kaartverkoop:
De omwisselbiljetten (voor de buscombi en voor eigen vervoer) zijn te boeken via een nieuwe online reserveringssysteem http://www.psvuitwedstrijd.nl, deze site gaat zaterdag 15 oktober om 9.00 uur live. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Busreis:
De supportersvereniging organiseert een busreis.
Leden supportersvereniging PSV betalen € 22,60,
Overige PSV cc-houders betalen € 32,60.
Bij het instappen van de bussen vindt er een identiteitscontrole plaats. Neem een geldige legitimatiebewijs, een (S)CC en het busbewijs mee.
De bussen vertrekken om 16.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Voor meer informatie of opstappunten over de busreis neemt u contact op met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Autocombi:
Kosten € 15.60

Opmerking kaarten eigen vervoer:
De omwisselbiljetten voor eigen vervoer dienen op de wedstrijddag tussen 18.15 uur en 19.30 uur te worden omgewisseld op het parkeerterrein van het AC restaurant in Holten, gelegen aan de A1. Vanaf deze omwissellocatie geldt een verplichte route naar het Arke stadion. Afwijken van de route en/of het bevinden op andere plaatsen dan de verplichte route is niet toegestaan. In verband met beperkte parkeerruimte (maximaal 60 auto’s) rondom het Arke stadion wordt er verzocht om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden om het aantal auto’s te beperken. PSV-supporters die zonder kaartje in Enschede zijn of zich met kaartje buiten de verplichte route bevinden, kunnen worden aangehouden en een stadionverbod opgelegd krijgen. Dit verbod geldt ook voor Hengelo (o.b.v. eerdere incidenten).

Laatst bijgewerkt : 13 okt 2005 - 20:50