Home > Nieuws > PSV verslaat Sparta eenvoudig met 3-0

PSV verslaat Sparta eenvoudig met 3-0

Farfàn en Beasley beslissen het duel in 1 minuut tijd

6 nov 2005 - Door: ES
Jefferson Farfán

Na een fantastische serie wedstrijden drong PSV-trainer Guus Hiddink erop aan dat zijn spelers ook de wedstrijd tegen Sparta tot een goed einde zouden brengen. Concentratie was het sleutelwoord. De spelers stelden hun oefenmeester niet teleur. Na 32 minuten stond het nog 0-0, maar 1 minuut later was de wedstrijd beslist.

Farfàn en daarna Beasley scoorden 2 treffers in 60 seconden. Koné scoorde niet, maar was wel bij de eerste en laatste treffer nadrukkelijk betrokken. Die derde en laatste goal viel halverwege de tweede helft. Weer was het Farfàn die doel trof. Net als de voorgaande 2 treffers was ook deze goal een intikker. Opmerkelijk was het aandeel dat Alex had in het laatste doelpunt. Hij zette de aanval op en passte de bal naar Koné die de assist verzorgde.