Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Info: FC Utrecht - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: FC Utrecht - PSV

27 jan 2006 - Door: MS

FC Utrecht - PSV
Woensdag 8 februari 2006, 20.00 uur.


Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten beschikbaar in combinatie met een busreis. PSV Seizoen Club Card-houders, leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders kunnen één kaart kopen. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht! De verkoop start zaterdag 28 januari 09.00 uur.

Prijzen:
Leden Supportersvereniging PSV: €21,60
PSV Seizoen Club Card-houders en PSV Club Card-houders: €31,60

Verkooppunt:
De omwisselbiljetten zijn te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Opmerkingen:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Bij voldoende belangstelling rijdt er een Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd FC Utrecht – PSV Randstadbus. De Randstadbus vertrekt om 18.45 uur.

Er zijn voor deze busreis alternatieve opstapplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over de busreis neemt u contact op met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Laatst bijgewerkt : 30 jan 2006 - 17:19