Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Stemwijzer PSV: Hoe denkt de Eindhovense politiek over PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Stemwijzer PSV: Hoe denkt de Eindhovense politiek over PSV

7 maart as. gemeenteraadsverkiezingen!

4 mrt 2006 - Door: DvG

Onlangs heeft de Supportersvereniging PSV een open brief gestuurd aan de Eindhovense politiek. Hoewel we van diverse politieke partijen een antwoord op deze brief hebben terug ontvangen, moeten we helaas ook concluderen dat we van diverse partijen (zoals ook de groten CDA en VVD) nog in zijn geheel geen reactie hebben ontvangen.

Om u toch te informeren over de standpunten van de diverse politieke partijen zijn wij in de diverse verkiezingsprogramma's en websites gedoken om te kijken of we hier nog wat standpunten rond PSV konden ontdekken. Hieronder treft u het resultaat van onze zoektocht aan.

Soms was het erg lastig om een standpunt te vinden. Specifieke verwijzingen naar PSV waren er zo goed als niet, daarom hebben we ook gezocht naar standpunten rond topsport. Dit in de hoop dat de Eindhovense politiek ons PSV ook ziet als topsport.

Lijst
Partij
Garantstelling
Programma
1.
Leefbaar Eindhoven
2.
CDA
?
3.
PvdA
4.
VVD
5.
SP
6.
Groen Links
?
7.
D66
8.
Ouderen Appèl
geen reactie
?
9.
Stadspartij Eindhoven
10.
Partij van de Toekomst
geen reactie
11.
Nieuw Rechts
geen reactie
?
12.
Liberaal Eindhoven
?
13.
LPF
geen reactie
?
14.
ChristenUnie
geen reactie
15.
Eindhovense Lijst Studenten
geen reactie
?

Wij kunnen u niet garanderen dat we alle standpunten rond PSV en topsport hebben kunnen ontdekken (onze uiterste best hebben we in ieder geval wel gedaan). Mocht u nog aanvullingen op bovenstaand overzicht hebben gevonden, dan zouden wij het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. U kunt dit mailen naar webmaster@supver-psv.nl.

De eindelijke keuze of u de standpunten van de politieke partijen rond PSV laat meewegen in het vaststellen van uw stem is uiteraard aan u! Wij wensen u veel succes in het bepalen van uw stem op 7 maart aanstaande!

Laatst bijgewerkt : 6 mrt 2006 - 21:38