Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Groots Supportersfeest waarschijnlijk op 17 augustus
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Groots Supportersfeest waarschijnlijk op 17 augustus

Locatie en artiesten nog onbekend

21 jun 2001

Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu is het zover! Het is weer tijd voor een feest!

Afgelopen seizoen bleek het voor ons onmogelijk om een datum vast te stellen voor een Supportersfeest, vanwege de langdurige Europese verplichtingen van onze spelers.

Daarom hebben wij besloten om het Supportersfeest voortaan te laten plaatsvinden voorafgaand aan een nieuw seizoen. Dé seizoensopening voor alle PSV Supporters en de kans om (informeel) kennis te maken met onze nieuwe PSV-selectie.

Dit jaar is de aftrap van het Supportersfeest nieuwe stijl. De locatie is nog niet helemaal bekend (we zijn nog in onderhandeling) maar het feest gaat door en wel op vrijdag 17 augustus aanstaande.

Uiteraard zullen op het Supportersfeest een aantal spetterende bands optreden, maar omdat wij nog in onderhandeling zijn met een aantal van hen, kunnen we nu nog niet vertellen welke dat zullen zijn. Houd hiervoor onze website www.supver-psv.nl en NOS teletekst pagina 670 in de gaten!

Binnenkort ontvangen alle leden van de Supportersvereniging een brief met nadere informatie over het feest.

Zet 17 augustus dus alvast in je agenda! Maar je kunt nu al meedoen aan de voorpret en meepraten over het aanstaande feest op het PSV Fanboard! Laat ons weten wat we moeten doen en laten!

(DvG)