Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Nieuwe site online
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Nieuwe site online

16 aug 2000

Het heeft even geduurd maar vanavond is het eindelijk zo ver. De geheel vernieuwde site van de Supportersvereniging PSV ,"De PSV Supporter online", is van start gegaan.

Natuurlijk blijven de oude en vertrouwde onderwerpen bestaan, alleen is alles in een nieuw jasje gestoken zodat het voor de gebruiker een stuk vriendelijker oogt.

Zo is er voor een compleet nieuwe menustructuur gekozen en zijn de links overzichtelijk in een apart venster samengevat. Daarnaast is de belangrijkste informatie meteen op de voorpagina te vinden zoals daar zijn, mededelingen over de kaartverkoop, busreizen en natuurlijk het laatste nieuws over PSV en de Supportersvereniging.

Zoals eerder is beloofd komt er ook een Bulletin Board op de nieuwe site om leden (maar ook niet-leden) de kans te geven om meer interactief met de Supportersvereniging en onder elkaar te communiceren. Het Bulletin Board zal dan ook hoofdzakelijk supportersgericht zijn.

Momenteel is het Bulletin Board echter nog in de testfase maar hij wordt zo spoedig mogelijk op de nieuwe site verwacht.

Welkom op "De PSV Supporter online"!

De redactie