Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Ook versoepeling bij uitwedstrijd Willem II
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Ook versoepeling bij uitwedstrijd Willem II

14 sep 2010 - Door: DvG

Opnieuw is er een kleine stap vooruit gezet bij de vervoersregelingen voor uitwedstrijden. Ook de gemeente Tilburg heeft ingezien dat een buscombi te belemmerend is voor PSV fans.

In eerste instantie hadden de autoriteiten in Tilburg het plan opgevat om alle PSV fans te verplichten om op 17 oktober aanstaande te verplichten om met en buscombi naar Tilburg af te reizen. Al snel hebben wij, samen met PSV, aangegeven dat dit voor ons onaanvaardbaar was. Hiermee zouden PSV fans te veel belemmerd worden in hun mogelijkheid de wedstrijd te bezoeken. Bovendien zouden PSV fans dan weer niet beloond worden voor hun jarenlange goede gedrag in Tilburg.

Het merendeel van de PSV fans had via onze site in 't Polletje al aangegeven bereid te zijn (ludieke) actie te gaan voeren. Met deze steun in de rug zijn wij het overleg met Tilburg opnieuw aangegaan.

Vandaag echter kregen wij de officiŽle bevestiging uit Tilburg dat voor deze wedstrijd toch een auto- en buscombiregeling van kracht is verklaard.
Het is weliswaar een kleine stap vooruit, maar wel een waar wij erg blij mee zijn!

Wij danken alle partijen die betrokken zijn bij het overleg rond de uitwedstrijd tegen Willem II voor hun inzet om te komen tot een betere regeling voor de Echte Fan!

Ook hopen wij de beslissers in Tilburg te kunnen overtuigen dat er in de toekomst nog verdere versoepeling van de regeling mogelijk is.

De voorwaarden voor de auto- en buscombi zullen zo snel mogelijk verder bekend gemaakt gaan worden.Eindstand:

 
Ja0%
Nee0%
Geen Mening0%

Aantal stemmen: 0Upload jouw eigen fotoUpload jouw eigen foto en hij wordt z.s.m. hier geplaatst.

Klik hier om jouw fanfoto op te sturen.

Laatst bijgewerkt : 14 sep 2010 - 22:48