Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging en PFU organiseren sfeeravond
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging en PFU organiseren sfeeravond

maandag 22 april aanstaande: sfeeravond

9 mrt 2002 - Door: DvG

sfeer maken doe je met zijn allen!!!


Zoals jullie wellicht weten zijn de sfeercommissies van PSV, PSV Fans United en de Supportersvereniging PSV samen aan de sfeer in het Philipsstadion gaan werken.
Immers SFEER MAKEN DOE JE MET Z'N ALLEN.

Door dit samengaan hebben we een groter en breder bereik in het stadion. Maar om te weten te komen wat er bij de supporters leeft, willen we jullie hierbij betrekken en uitnodigen om erover te komen praten. We houden op maandag 22 april a.s. om 20.00 uur een discussieavond over sfeeractiviteiten bij PSV in het Supportershome van de Supportersvereniging PSV aan de Mathildelaan onder de Noord-tribune van het Philips Stadion. De zaal gaat om 19.30 uur open.

We willen praten over wat jullie willen, wat er mogelijk is en welke ideen er nog zijn. Van de deelnemers aan deze avond wordt dan ook een actieve deelname verwacht. Het is dus geen gebruikelijke forumavond maar een discussieavond tussen alle aanwezigen, een vaste groep sprekers zal er niet zijn. Alleen zo kunnen de samenwerkende sfeercommissies komen te weten wat er leeft onder de PSV Supporter.

Bovendien zal op deze avond nogmaals de aandacht worden gevestigd op het op te richten grote sfeerteam. Inmiddels hebben zich al diverse fans aangemeld om deel te nemen in dit sfeerteam. Op de sfeeravond heeft iedereen die zich betrokken voelt bij sfeerverhogende activiteiten in het Philips Stadion ook de mogelijkheid om zich alsnog in te schrijven voor het sfeerteam.

Wil jij betrokken worden bij sfeerverhogende activiteiten? Heb je daar in ieder geval een uitgesproken mening over? Dan moet je aanwezig zijn op maandag 22 april aanstaande in het Supportershome in het Philips Stadion.

Overigens, opgeven voor het sfeerteam kan nu ook al! Spreek hierover n van de bestuursleden van PSV Fans United of de Supportersvereniging PSV aan, of mail met sfeer@supver-psv.nl of sfeercommissie@psvfansunited.nl.

Sfeercommissies PSV, Supportersvereniging PSV en PSV Fans United


Discussieer mee over dit onderwerp op het PSV Fanboard in het forum Twaalfde man thuis