Seizoen 2018/2019 - Eredivisie : sc Heerenveen - PSV (2 - 2)

16 februari 2019 - 19:45 uur

Bron: NOS Teletekst - Door: Chris

Pereiro

PSV heeft voor de tweede week op rij punten verspeeld.Na de 2-2 bij Utrecht werd het ook 2-2 bij sc Heerenveen,weer na een 2-0 achterstand bij rust.

Het scherp startende Heerenveen zag Van Bergen (via Viergever) al snel scoren, waarna het geduldig op een counterkans kon wachten.Vlap sloeg toe uit zo'n counter,met een schot in de verre hoek.

Het zat PSV niet mee:Pereiro raakte de lat,Bergwijn schoot van dichtbij over en pegelde op de paal en Dumfries' goal na rust werd afgekeurd (buitenspel).Het had echter ook geluk:Johnsen schoot op de lat en een niet bijster overtuigend slotoffensief leverde toch een doelpunt op,diep in blessuretijd,van Malen.

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2019 - 11:14

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.