Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Uitwedstrijden

Met de Supportersvereniging PSV naar de uitwedstrijden

Dankzij de Supportersvereniging PSV kunnen leden de uitwedstrijden van PSV in de Eredivisie met de georganiseerde reizen meemaken voor

  • € 10,00 (excl. toegangsbewijs en toeslag).
  • Niet-leden betalen € 20,00 (excl. toegangsbewijs en toeslag).

Waar gaan we dit seizoen nog naartoe?

Hoe kunt u deelnemen?

Alle uitwedstrijden van PSV kun je boeken via www.psv.nl/tickets

N.B. Je kunt alleen deelnemen aan de reizen van de Supportersvereniging PSV indien je een persoonlijke clubcard kunt overhandigen. Dit geldt zowel bij inschrijving als bij vertrek. Dus voordat je in kunt stappen wordt er om je clubcard gevraagd alsook om een geldige legitimatie.
Je kunt je identificeren met de volgende documenten:

  • een geldig Nederlands paspoort;
  • een geldige Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart);
  • een geldig Nederlands rijbewijs (dit is alleen van toepassing voor uitwedstrijden in Nederland).

Voor personen onder de 14 jaar die met de busreizen meegaan geldt eveneens dat zij in het bezit dienen te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Op alle reizen van de Supportersvereniging PSV is het reisreglement van de vereniging van toepassing. Dit reglement is opvraagbaar via info@supver-psv.nl.

U kunt het reisreglement ook hier lezen

Uitkaart

Om uitwedstrijden van PSV te kunnen bezoeken dien je in het bezit te zijn van een uitkaart.

Je komt in aanmerking voor een PSV Uitkaart indien je beschikt over een PSV Seizoen Club Card, PSV Supporters Club Card (deze ontvang je bij een lidmaatschap van de Supportersvereniging PSV) of een PSV Club Card op je eigen naam. Indien je een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card op een bedrijfsnaam hebt of een begeleider bent, bijvoorbeeld op de Family Corner of als rolstoelbegeleider, dan kun je deze helaas niet als PSV Uitkaart gebruiken. In dit geval raden we je dus aan om lid te worden van de Supportersvereniging PSV, dan krijg je een persoonlijke clubcard.

Wil je binnenkort een uitwedstrijd in de Eredivisie bezoeken? Vraag dan de PSV Uitkaart aan! Om jouw PSV (Seizoen/Supporters) Club Card tevens als PSV Uitkaart te laten registreren, dien je bij de Supportersvereniging PSV (ingang 11 Philips Stadion) langs te gaan. Hier wordt een digitale foto van je genomen, je hoeft dus geen pasfoto mee te nemen. Vergeet niet om je PSV (Seizoen/Supporters) Club Card en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Registreren kan gedurende het hele seizoen.

Stadionverboden

Indien je een stadionverbod hebt ontvangen is het vanzelfsprekend ook niet toegestaan om uitwedstrijden te bezoeken.

Overige informatie

In verband met controle en eventuele fouillering vooraf, wordt je verzocht om tijdig (15 minuten) aanwezig te zijn, zodat de bussen op tijd kunnen vertrekken. De vertrektijden kunnen door wijzigingen van speeldata of aanvangstijden worden verschoven. Raadpleeg hiervoor www.PSV.nl, ook voor eventuele afgelastingen. De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats achter de Oost-tribune (parkeerterrein P-Oost) van het Philips Stadion.

Het overdragen van de instapkaart is niet toegestaan, deze is persoonsgebonden. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen met de reis neem dan tijdig contact op met de Supportersvereniging PSV (040-2574782) om dit te melden. Eventuele vragen kunnen hier ook worden beantwoord.
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.