Seizoen 2019/2020 - Eredivisie : PEC Zwolle - PSV (0 - 4)

29 september 2019 - 14:30 uur

Bron: NOS Teletekst

Zoet

Zonder geweldig te spelen heeft PSV met 4-0 gewonnen bij PEC Zwolle.Na de eerste treffer kwamen de bezoekers geen moment meer in de problemen.

Een iets sterker PSV kwam tegen de rust op voorsprong dankzij Rosario,die van buiten de zestien beheerst raak schoot. De beste kans tot dan toe was voor PEC. Ghoochannejhad dacht de bal binnen te krullen,maar Zoet redde.Vlak voor rust schoot Malen bijna de 0-2 binnen.

PEC kwam niet tot een echt offensief.De bezoekers blonken aanvallend ook niet uit,maar met twee goals kort na elkaar stelden ze de buit wel veilig.Malen en Doan vonden de hoek.In blessuretijd tikte Gutiérrez nog de vierde binnen.

Laatst bijgewerkt : 30 sep 2019 - 8:59

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.