Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Eredivisie : PSV - ADO Den Haag (3 - 1)

Wedstrijd verslag

11 augustus 2019 - 20:00 uur

Rosario

PSV heeft in Eindhoven na een stroeve start ADO Den Haag met 3-1 verslagen.

Na een half uur zonder veel opwinding kwam ADO op voorsprong via Necid. Hij nam de bal aan op de borst en passeerde doelman Zoet met een hard wreefschot. PSV viel daarna aan,zag Zwinkels knap een vrije trap van Gutierrez keren,maar de ADO-keeper passen op een door Bakker van richting veranderd schot van Bruma.

Na rust was PSV feller en al snel kwam het via Malen (schot in de verre hoek) op 2-1.Daarna ging PSV vol overgave op jacht naar de 3-1:Dumfries schoot van dichtbij naast,Malen schoot op de lat en Dumfries kopte op de paal,maar Gakpo scoorde wel,met een rare effectbal.

Karakteristieken

Scheidsrechter

  • Danny Makkelie

Toeschouwers

  • 32.000

Laatst bijgewerkt : 12 aug 2019 - 9:33

Eredivisie

Extra

  • Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Luc van Asperdt.
  • Tot nu toe zijn er 3 fanfoto's voor deze wedstrijd ingestuurd. Heb jij nog een leuke fanfoto die betrekking heeft op deze wedstrijd? Upload deze fanfoto dan en hij wordt z.s.m. geplaatst.
  • Baumgartl maakt zijn debuut en is meteen lijstaanvoerder. Gakpo heeft ook de maximale score, maar speelde minder. Dat geldt ook voor Ihattaren, maar hij speelde ook niet genoeg om in de stand opgenomen te worden. Lozano speelde gelijk in zijn eerste competitiewedstrijd. Pereiro blijft laatste.
    Bekijk de spelers statistieken.

Fan foto's

Alle fanfoto's

Eredivisie : PSV - ADO Den Haag (3 - 1)