Seizoen 2022/2023 - Eredivisie : Go Ahead Eagles - PSV (2 - 5)

13 augustus 2022 - 18:45 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft een simpele 5-2 overwinning geboekt Bij Go Ahead Eagles. Dat speelde wel een uur lang met een man minder.

De Jong opende al snel de score met een kopbal op aangeven van Gakpo. Go Ahead bood goed partij, kwam door een schot uit de draai van Lidberg langszij, maar zag daarna Deijl weggestuurd worden na een grove overtreding op Ledezma.

PSV buitte de overtalsituatie nog voor rust uit:De Jong kopte de bal tegen de keeper op en raakte in de rebound de lat, waarna Simons wel scoorde en Obispo kopte van dichtbij raak. Simons scoorde na rust nog eens, waarna Edvardsen wat terugdeed na een fraaie aanval. Veerman bepaalde kort voor tijd de eindstand.

Laatst bijgewerkt : 13 aug 2022 - 21:27

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.