Seizoen 2022/2023 - Eredivisie : PSV - RKC Waalwijk (1 - 0)

11 september 2022 - 14:30 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft een week na de nederlaag bij FC Twente,maar net puntenverlies voorkomen thuis tegen RKC Waalwijk.In de extra tijd scoorde Gakpo vanaf de penaltystip: 1-0.

PSV had de overhand en kreeg ook wel de beste kansen,maar RKC speelde zich met enige regelmaat knap onder de druk uit. Bij de thuisploeg zorgden Saibari en Gakpo voor rust voor het meeste gevaar. Laatstgenoemde raakte de lat en paal.

Na rust kopte Til de bal tegen de lat, waarna RKC steeds gevaarlijker werd. Lobete,Clement en Kramer misten echter de kansen en na gevaarlijk spel van Mulder diep in blessuretijd,bezorgde Gakpo PSV vanaf de stip de zege.

Laatst bijgewerkt : 12 sep 2022 - 12:53

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Jur Henkelman.