Seizoen 2022/2023 - Europa League : PSV - Sevilla (2 - 0)

23 februari 2023 - 18:45 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV is in de play-offs van de Europa League blijven steken.De Eindhovenaren wonnen thuis met 2-0 van Sevilla,maar dat was niet genoeg om de 3-0 nederlaag van vorige week weg te poetsen.

Een snelle goal mocht dan het gewenste scenario zijn,voor rust kwam PSV zelfs niet tot een kans.Sevilla ook niet,maar dat vond het allemaal wel prima.

Na rust stichtte PSV veel meer gevaar, Sevilla raakte via Rakitic de lat.Toen De Jong de 1-0 in het doel prikte,kwam er pas echt leven in de brouwerij.Even dacht De Jong nog eens te scoren,maar zijn treffer werd afgevlagd.In de 94ste minuut maakte Silva toch nog de 2-0.Til kreeg daarna nog een kans,maar miste.

Europa League

• Deze Europa League-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato (ITA).